DarkSite

Terug naar de startpagina

Gezonde, actieve levensstijl...

Met M&M's® kun jij de wereld aan! Het is een snack waarvan je met een evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl gerust kunt genieten.

Het M&M's® merk is eigendom van Mars Incorporated, een toonaangevend international voedingsmiddelenbedrijf. Mars spant zich in om te helpen gezondheids- en welzijnsproblemen te voorkomen en om een gezonde levensstijl te bevorderen. We willen verantwoord handelen en een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van deze problemen. We doen dat door verpakkingen van verschillende formaten aan te bieden, de voedingswaarde van onze producten te verbeteren en te zorgen voor duidelijke voedingsinformatie op onze verpakkingen. Bovendien communiceren we verantwoord over onze producten aan de hand van een marketingcode die we onszelf hebben opgelegd.

Voedingsinformatie

ADH staat voor Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid. ADH's zijn bedoeld om inzicht te geven in de hoeveelheid van een specifiek voedingsmiddel met een bepaald product wordt geconsumeerd. Omdat Mars het belangrijk vindt dat u weet wat u eet, staan er ADH-tabellen op onze verpakkingen. Het M&M'S®-merk is in verschillende bij uw persoonlijke behoefte passende verpakkingsformaten verkrijgbaar.

m-m's-milk